El-køretøj, el-scooter, el-knallert

-14%
El-scooter S19+ sammenklappelig, YUASA
Kr. 13.999,00Kr. 11.999,00
-14%
El-scooter PF2K 36AH 4 hjul mokka
Kr. 13.999,00Kr. 11.999,00
fast lav pris
El-scooter VGA Tres 25 km/t Euro-5
Kr. 9.999,00
fast lav pris
VGA GEV1000 30 km/t el-knallert 48V20Ah
Kr. 9.999,00
fast lav pris
VGA GEV1000 45 km/t el-knallert 48V20Ah
Kr. 9.999,00

Frihed til at komme rundt i byen

Hvorfor vælge en el-scooter?
En el-scootere fra VGA har mange fordele. De er både miljøvenlige, da de ikke udleder co2 på samme måde som klassisk benzin-scooter. Ydermere er en el-scooter mere økonomisk, da kørsel på el er billigere end benzin, og vedligeholdelsen er minimal. El-scootere er også stillegående, hvilket gør turen mere behagelig.

VGA el-scootere er udstyret med den nyeste teknologi, netop for at opnå en pålidelig kørsel. Scooteren er ligeledes designet med fokus på sikkerhed med effektive bremser og gode lysforhold. 

VGA
Når du vælger en VGA elscooter, får du et godt produkt, som er sammenlignelig med langt dyrere mærker, bl.a. fordi der ikke er sparet på materialerne. Kvaliteten sikres med gode komponenter og kvalitetsbatterier fra anerkendte producenter. Vores egne teknikere deltager løbende under produktionen af VGA køretøjer. Resultatet er høj samlekvalitet og en kontinuerlig forbedring af produkterne. Prisen på en VGA scooter er på et absolut minimum i forhold til kvaliteten. Du handler direkte ved importøren, og der er derfor ikke nogen fordyrende mellemled. Kort sagt; du får meget mere køreglæde pr. krone med en VGA scooter fra thansen!

Den lave pris på VGA køretøjer afspejler sig også i prisen på reservedele. Dine udgifter til reparationer og vedligeholdelse kan derfor holdes på et absolut minimum!

Heartway
Når du vælger en Heartway, får du et produkt af topkvalitet, bl.a. fordi der ikke er sparet på materialerne. Heartway er blandt verdens førende producenter inden for elscootere. Heartway har det mest højtenknologiske, præcise og fuldt automatiserede produktionsanlæg. Det sikrer det bedste til dig. Derfor har Heartway også vundet flere internationale priser for funktion, kvalitet og design. Kvaliteten sikres med gode komponenter, som er designet og konstrueret efter det nordeuropæiske marked og kvalitetskrav. Driftssikkerheden er i top. Elscootere er testet med mange kilometer på de danske veje, for at gå igennem vores egen kvalitetskontrol.