Waders

Waders, også kendt som vaders, er uundværlige til fiskeri, jagt og andre udendørs aktiviteter, hvor man har brug for beskyttelse mod vand og fugt.

Neoprenwaders er ideelle til koldt vejr og passer perfekt til både fiskeri og jagt. Med en 4 mm neoprenkonstruktion er disse waders svaret på en god balance mellem fleksibilitet og mobilitet, hvilket giver fri bevægelighed uden at gå på kompromis med varmeisoleringen. 

Nyhed
Waders str. 38-39, Kinetic
Kr. 749,00
Nyhed
Waders str. 40-41, Kinetic
Kr. 749,00
Nyhed
Waders str. 42-43, Kinetic
Kr. 749,00
Nyhed
Waders str. 44-45, Kinetic
Kr. 749,00
Nyhed
Waders str. 46-47, Kinetic
Kr. 749,00
Nyhed
Waders str. 48-49, Kinetic
Kr. 749,00

Alle sømme er omhyggeligt tapede, limet og syet for at beskytte mod lækage og sikre lang levetid og pålidelig ydeevne under selv de mere udfordrende forhold.

De lette og bløde nylonstøvler med filtsål giver et sikkert greb på glatte sten, hvilket gør dem ideelle til fiskeri i hurtigtstrømmende vandløb eller vandringer i vådområder. Justerbare skulderstropper af neopren sikrer et komfortabelt fit, så wadersene sidder godt og stabilt, uanset hvor længe de bruges.

Desuden er der en praktisk brystlomme, som giver nem adgang til vigtige redskaber og småting, mens du arbejder eller fisker.

Hvad er waders?
Waders er specialdesignede beklædningsgenstande, der beskytter mod vand og fugt, hvilket gør dem uundværlige for udendørsaktiviteter. Waders dækker benene og op til brystet, hvilket sikrer, at man forbliver tør og komfortabel, selv i dybt vand. 

Hvorfor vælge waders?
Waders er populære hos blandet andet udendørsentusiaster som fiskere, jægere og naturfotografer. De beskytter mod vand og fugt, hvilket gør det muligt at færdes i våde omgivelser uden at blive gennemblødt. Materialer som neopren og åndbare stoffer giver god isolering og komfort i kølige vandforhold.

Er neoprenwaders vandtætte?
Neoprenwaders er kendt for deres vandtætte egenskaber og bruges ofte af fiskere og andre udendørsentusiaster. Neoprenmaterialet, der anvendes til waders, er et syntetisk gummi, som er meget vandafvisende. Dette materiale hjælper med at holde en tør, selv når de står i vandet i længere perioder. Neoprenwaders er designet til at være tætte ved sømmene og har ofte ekstra forseglinger for at forhindre vand i at trænge igennem.