Kølebokse

Få en kold forfriskning:
Hvad enten du skal på kør-selv-ferie til Italien, festival, campingferie, vildmarkstur eller en tur til stranden, har vi en køleboks til dig. De færreste vil vælge en lunken forfriskning på en varm sommerdag, når de kan nyde den iskold direkte fra køleboksen. Hvis du gerne vil have middagen med på tur og ikke gider slatne madder, så har vi kølebokse, der holder din mad kølig og frisk.

Vi har 4 forskellige kølebokse:

Thermoelektriske kølebokse
Thermoelektriske kølebokse er ideelle til dem, der søger en praktisk og bærbar løsning til at holde mad og drikkevarer kolde. Disse kølebokse bruger termoelektrisk teknologi, der er effektiv og støjsvag, hvilket gør dem perfekte til både korte ture og længere rejser. De er nemme at tilslutte til bilens cigarettænder eller en standard stikkontakt, hvilket gør dem meget alsidige.

Kompressorkølebokse
Kompressorkølebokse er kendt for deres pålidelighed og evne til at opretholde lave temperaturer, selv under ekstreme forhold. Disse kølebokse er udstyret med en kompressor, der gør det muligt at fryse indholdet ned til meget lave temperaturer. De er ideelle til camping, bådture og andre udendørs aktiviteter, hvor man har brug for en effektiv og robust køleløsning.

Absorptionskølebokse/-skabe
Absorptionskølebokse og -skabe tilbyder en lydløs køleløsning, da de ikke har bevægelige dele. De bruger en absorptionsproces til at skabe køling, hvilket gør dem meget energieffektive. Disse køleenheder kan ofte anvendes med flere forskellige energikilder, herunder gas, elektricitet og batteri, hvilket gør dem meget fleksible til forskellige anvendelser såsom camping og off-grid situationer.

Passive kølebokse
Passive kølebokse er en enkel og effektiv løsning til kortvarig køling. De kræver ingen strømforsyning, da de bruger isolering og køleelementer til at holde indholdet koldt. Disse kølebokse er perfekte til picnic, strandture og korte udflugter, hvor der ikke er behov for langvarig køling. De er lette at transportere og nemme at bruge, hvilket gør dem til et populært valg for mange.