Maxshine Microfiber Finish Polerskive 13

Varenummer 14140
Kr. 139,00
Der skete en fejl

Click & Collect

Bestil og betal online, til afhentning inden for 30 min. i en af vores butikker. Læs mere.
Afhentning i butik
Midlertidigt udsolgt
Forventes på lager 26-09-2024

    Leveret

    Information

    Fjern Effektivt Swirl Marks, Ridser og Oxidation med Mikrofiberpuder Fjern Effektivt Swirl Marks, Ridser og Oxidation med Mikrofiberpuder Professionel Kvalitet til Polering med Skærepudsere Professionel Kvalitet til Polering med Skærepudsere Vores mikrofiberpuder er designet til at fjerne kraftige swirl-mærker, ridser Vores mikrofiberpuder er designet til at fjerne kraftige swirl-mærker, ridser og oxidation fra stort set enhver biloverflade. De kan bruges med både og oxidation fra stort set enhver biloverflade. De kan bruges med både roterende og dual-action polermaskiner og giver de bedste resultater, når de roterende og dual-action polermaskiner og giver de bedste resultater, når de bruges med grov polermiddel. bruges med grov polermiddel.



    Funktioner og Fordele: Funktioner og Fordele:

    Professionel fjernelse af kraftige swirl-mærker, ridser og kemisk Professionel fjernelse af kraftige swirl-mærker, ridser og kemisk oxidation
    oxidation
    Kan bruges med både roterende og dual-action polermaskiner Kan bruges med både roterende og dual-action polermaskiner



    Specifikationer: Specifikationer:

    Diameter: 80mm/130mm/155mm (3"/5"/6")
    Diameter: 80mm/130mm/155mm (3"/5"/6")
    Tykkelse: 10mm
    Tykkelse: 10mm
    Materiale: Mikrofiber Materiale: Mikrofiber



    Giv din bil en professionel behandling med vores mikrofiberpuder. De er skabt Giv din bil en professionel behandling med vores mikrofiberpuder. De er skabt til at håndtere de mest udfordrende biloverflader og efterlader dem fejlfrie til at håndtere de mest udfordrende biloverflader og efterlader dem fejlfrie og skinnende. Uanset om du er en professionel detailer eller en entusiastisk og skinnende. Uanset om du er en professionel detailer eller en entusiastisk bilplejer, kan du stole på vores mikrofiberpuder til at levere imponerende bilplejer, kan du stole på vores mikrofiberpuder til at levere imponerende resultater hver gang. Vælg kvalitet og effektivitet û vælg vores resultater hver gang. Vælg kvalitet og effektivitet û vælg vores mikrofiberpuder. mikrofiberpuder.

    Specifikationer

    Specifikationer: Maxshine Microfiber Finish Polerskive 13
    Specifikationer: Maxshine Microfiber Finish Polerskive 13
    Varenummer14140
    EAN614070281957
    Mærke Maxshine
    Varetype Polerskive