Båd og marineudstyr

Et bredt sortiment af bådudstyr og marinegrej

Find alt, hvad du har brug for til din båd i vores brede sortiment af produkter til båd og marine hos thansen. Uanset om du er ny i bådverdenen eller en erfaren sejler, finder du hos thansen et bredt udvalg af produkter i forskellige kategorier for at sikre den bedste oplevelse på vandet - hver gang.

Ankring
Robuste og pålidelige ankere samt tilbehør sikrer sikker ankring af båden. Find ankerkæder, ankerruller og mere, der passer til alle bådtyper og sejlforhold.

Pleje og vedligehold
Hold båden i topform med pleje- og vedligeholdsprodukter. Inkluderer rengøringsmidler, voks og poleringsmaskiner. Forlænger bådens levetid og bevarer dens flotte udseende. Her findes ligeledes fuge, spartel og beskyttelsesudstyr for at have den bedste oplevelse i forbindelse med klargøring af båden.

Dæk og kalechedele
Dæk- og kalechedele beskytter og forbedrer bådens ydre. Sortimentet omfatter pullerter, solafskærmning, dækbeslag, designet til at modstå de hårdeste vejrforhold.

El og batterier
Alt inden for el og batterier sikrer pålidelig strømforsyning. Omfatter marinebatterier, belysning, smarte støvsugere til ombord og strømstik, der holder båden kørende under alle forhold.

Fender og bøjer
Fendere og bøjer beskytter båden mod stød og skader. Forskellige størrelser og former til alle typer både, samt tilbehør som fenderlinjer og fenderovertræk i høj kvalitet.

Flag, årer og bådshager
Flag, årer og bådshager forbedrer sejloplevelsen og gør håndteringen nemmere. Sortimentet omfatter nationalflag, signalflag, teleskopiske bådshager og robuste årer.

Komfort ombord
Forøg komforten ombord med sæder, hynder og måtter til skoene. Her findes alle de perfekt produkter, der sikrer en behagelig oplevelse under sejlads og ophold på båden.

Lanterner og lys
Bådlanterner er nødvendige for sikker sejlads, især om natten og i dårligt vejr. Disse lanterner sikrer, at din båd er synlig for andre sejlere og overholder internationale søfartsregler.

Motordele og tilbehør
Motordele og tilbehør sikrer, at motoren kører problemfrit. Inkluderer diverse additiver og brændstof, samt impellere, olie, brændstoffiltre og mange andre reservedele og vedligeholdsprodukter.

Navigation og radio
Navigations- og radioudstyr hjælper med at holde kursen og kommunikere effektivt på vandet. Ekkolod-systemer, antenner, kompas, VHF-radioer og radioer findes i sortimentet.

Bådpresenning
Beskyt båden mod vejr og vind med holdbare og robuste bådpresenninger. Forskellige størrelser og materialer, der passer til enhver bådtype og andet tilbehør til presenning, der sikrer maksimal beskyttelse.

Rig, dækudstyr og tovværk
Rig- og dækudstyr samt tovværk til sikker og effektiv håndtering af båden. Sortimentet omfatter vindviser, skøder, blokke, og andre essentielle elementer.

Redningsveste og våddragter
Redningsveste, våddragter og neoprenprodukter af høj kvalitet sikrer sikkerheden ombord. Forskellige modeller til både børn og voksne, der overholder de givne sikkerhedsstandarder. Her findes ligeledes svømmeveste til vandsport og oppustelige veste som et alternativ til de klassiske redningsvest, med dets mere diskret udseende.

Sikkerhed og badestiger
Sikkerhedsudstyr og praktiske badestiger sikrer sikkerheden ombord. Sortimentet består blandt andet af diverse alarmer, førstehjælpsudstyr, brandslukkere og solide badestiger.

Styring og kontrol
Styrings- og kontrolsystemer optimerer bådens manøvredygtighed. Sortimentet består af rat og kontrolkabler, der sikrer præcis styring.

Vandsport
Et bredt udvalg af vandsportsudstyr sikrer sjov og action på vandet. Vandski og paddle board til vandsport for både begyndere og erfarne udøvere. Det er ligeledes her, hvor de smarte gummibåde i forskellige størrelse og tilhørende elektroniske motorer findes. 

Trailertilbehør
Trailertilbehør til sikker transport af båden. Her findes trailerstik, låse og diverse kabler, der gør bådtransporten nem og sikker.

Fiskeri
Fiskeriudstyr til en succesfuld fisketur. Omfatter fiskestænger, waders og andet nødvendigt grej til både kyst- og havfiskeri.