El-løbecykel Apollo RXF DNA 16"

Varenummer 280655041

Information

Apollo DNA 16" El-Løbecykel - Dit barns første skridt ind i motorcross-verden!

Er dit unge motorsportstalent klar til at tage det første skridt ind i motorcross verdenen? Med Apollo DNA 16" El-Løbecyklen får dit barn den perfekte introduktion til den adrenalinfyldte verden af motorcross, alt sammen med en sikker og kontrolleret oplevelse!

DNA 16" er det perfekte træningsredskab til børn på 4-6 år, som skal lære de basale færdigheder, som for eksempel, at bruge et gashåndtag, bremse og at holde balancen.

Kraftfuld elektrisk Motor: Den indbyggede elektriske motor giver dit barn den ekstra kraft, de har brug for, når de udforsker terrænet. I begynderindstillingen rammer den en maksimal hastighed på 10km/t, mens den kan låses op til en vild fart på 19km/t, når færdighederne er skærpet!

Robust Ramme i Aluminium: Bygget med et letvægts aluminiumsstel i en sej blå metalfarve, kombinerer Apollo DNA 16" El-Løbecyklen holdbarhed med smidighed, der matcher selv de mest udfordrende stier.

Praktisk Batteridesign: Det aftagelige 5,2Ah batteri, diskret placeret inde i stellet, gør opladningen nem, det kan enten oplades mens det sidder i cyklen, eller afmonteres og tages med indenfor.
Tilkøbes der et extrabatteri, kan man lynhurtigt udskifte det afladte batteri med et friskt, så dit barn altid er klar til at tage på eventyr!

Kraftig skivebremse: Apollo DNA 16" er udstyret med en kraftig skivebremse, som sikre suveræn bremseevne.

Specifikationer:
Motor: 24V 150W
Batteri: 5,2Ah
Stel: Aluminium
Bremse: Skivebremse
Maksimal brugervægt: 40kg



Brugermanual

Specifikationer

Specifikationer: El-løbecykel Apollo RXF DNA 16"
Specifikationer: El-løbecykel Apollo RXF DNA 16"
Varenummer280655041
EAN5710247529718
Mærke Apollo RXF
Varetype Cykel