Autoglym Rapid Ceramic Spray 500ml

Varenummer 48955

Information

HURTIG KERAMIKSPRAY
Hurtig og nem keramikbeskyttelse

Brand intro:
Højtydende produkter inspireret af vores passion for perfektion. Det er Autoglyms måde og det har det altid været.

Produkt information:
Påføring af keramikbeskyttelse tager ofte lang tid for at opnå det bedst mulige resultat. Hurtig keramikspray (Rapid Ceramic Spray) er en hurtig og nem måde at beskytte lakken på. Den keramiske hybridformel klæber hurtigt på lakken med et enkelt spray og mikrofiberpolering. Coatingproduktet med tropisk duft giver op til 3 måneders slidstærk hydrofob beskyttelse, og den umiskendelige dybe glans vil få din bil til at skille sig ud fra andre.

Anvendelse:
Må ikke påføres i direkte sollys, eller hvis autolakken føles varm. For at opnå de bedste resultater skal man sørge for ikke at påføre det ved temperaturer over 25 C. Kan påføres våd lak, men maksimal slidstyrke opnås ved påføring, når lakken er tør.

Step 1: Vask bilen grundigt, og fjern evt. nedfald med Magma eller Ler-Detailing, komplet sæt (Clay Detailing Complete Kit).

Step 2: Ryst godt. Arbejd på våde eller tørre malede overflader i et område, der ikke er større end en skulderbredde fra hinanden. Til tørre biler: Sprøjt sparsomt direkte på lak eller på en ren mikrofiberklud eller applikator og spred. Til våde biler: Sprøjt sparsomt direkte på lakering og spred det med en Autoglym InstaDry. To til tre spray pr. Panel er tilstrækkelig, ikke mere end to på mindre paneler.

Step 3: Tag en ren hightech polerklud af mikrofiber (Hi-Tech Microfibre Finishing Cloth), og polér til højglans, før du går til et andet område af lakken. Brug ekstra klude efter behov.

Step 4: Der kan påføres et lag mere, men der skal gå 24 timer mellem påføringerne.

Bemærk: Hvis produktet har stået og hærdet for længe, kan det muligvis være svært at fjerne. Hvis dette sker, skal du blot påføre lidt mere af produktet og polere med det samme. Fjern alt resterende produkt fra plastik eller glas med Tjærefjerner (Intensive Tar Remover). Hurtig keramikspray (Rapid Ceramic Spray) kan ikke bruges på andre overflader end autolak. Opnå maksimal slidstyrke ved at vedligeholde med en pH-neutral shampoo. Undlad at vaske bilen i 24 timer efter påføring af produktet.

Produktet må ikke anvendes på mat autolak.



Sikkerhedsdatablad

Specifikationer

Specifikationer: Autoglym Rapid Ceramic Spray 500ml
Specifikationer: Autoglym Rapid Ceramic Spray 500ml
Varenummer48955
EAN5016366003246
Mærke Autoglym
Varetype Voks