Autoglym Polar Seal 1L

Varenummer 51848

Information

HØJTRYKSVASK COATING
En beskyttende hydrofobisk coating, der giver en hurtig og nem højglans færdigbehandling.

Brand Intro: Højtydende produkter inspireret af vores passion for perfektion. Det er Autoglyms måde og det har det altid været.

Polar Seal er en beskyttende coating, der er blevet specielt fremstillet til anvendelse vha. en højtryksrenser med skumpistol. Vi anbefaler at anvende Polar Seal som det sidste stadie efter forvask med Polar Blast og vask af køretøjet med Polar Wash. Den påfører et hydrofobisk lag på lakken, der bevirker at vand preller af på overfladen, hvilket reducerer den tid det tager at tørre bilen. Du skal blot sprøjte produktet på et rent, fugtigt køretøj, skylle og aftørre, hvorefter der fremkommer en højglans færdigbehandling.

INSTRUKTION
Brugsanvisning:

Step 1: Før du begynder, skal du tjekke, at karosseriet og fælgene er kølige og ikke står i direkte sollys.

Step 2: Vi anbefaler at starte med et sneagtigt lag, eksempelvis Autoglym Polar Blast for at løsne snavs efterfulgt af Polar Wash, for at fjerne urenheder eller kontaminering på lakken.

Step 3: Der kræves kun en lille mængde Polar Seal. Hæld højst 40 ml (tre hættefulde) op i din skumflaske og tilsæt minimum 200 ml vand. Dette er alt den opløsning der kræves til at dække hele køretøjet. Du opnår ingen fordele ved at bruge mere end 40 ml, idet en overdreven mængde kun vil gå ud over færdigbehandlingen.

Step 4: Sprøjt Polar Seal på det rene og fugtige køretøj, idet du skal sørge for at alle udvendige overflader er dækkede men undgå direkte kontakt med forruden.

Step 5: Skyl grundigt og aftør bilen for at opnå en højblank færdigbehandling, der er beskyttet med en hydrofobisk coating. Bilen skal aftørres med en klud og må ikke lufttørre, da der kan forekomme vandpletter.

Step 6: Brug Autoglym ruderens (Fast Glass) til at rengøre forruden og vinduesviskere for at undgå udtværing.

Polar Seal er ikke egnet til brug på en cabriolet med blød kaleche.



Sikkerhedsdatablad

Specifikationer

Specifikationer: Autoglym Polar Seal 1L
Specifikationer: Autoglym Polar Seal 1L
Varenummer51848
EAN5016366006766
Mærke Autoglym
Varetype Forsegler