Autoglym Clay kit

Varenummer 51837

Information

DETALJERET LERBAR SÆT

Produkt information:
Hvis du er opmærksom på, hvad lakken på din bil har brug for, har du sikkert hørt om lerbaren (Clay Bar). Lerbaren fjerner bundne urenheder, flyverust og genstridige aflejringer, der klæber til lakken, matterer poleringen og påvirker glansen. Flyverust- & Overfladebehandlingsæt (Clay Detailing Complete Kit) vil hjælpe med at opnå en utrolig glat og silkeagtig finish.

Brugsanvisning:

Step 1: Vask køretøjet med Autoglym autoshampoo (Bodywork Shampoo Condtioner) og aftør det.

Step 2: Bræk et lille stykke ler af, ælt det, og flad det ud til samme størrelse som en stor mønt.

Step 3: Sørg for at køretøjet er afkølet. Spray rigeligt Spray Glans (Rapid Detailer) på leret og på et lille område af lakken. Før leret med let hånd hen over fladen i lige linjer.

Step 4: Når området føles glat, aftørres overskydende Spray Glans (Rapid Detailer) med mikrofiberkluden. Gentag processen på et nyt område, der overlapper den tidligere sektion lidt. Fold leret ofte for at afdække en ren flade.

Step 5: Efter overfladebehandlingen, poleres med Super Resin Polish for at beskytte lakken og fjerne eventuelle misfarvninger efter flyverust. Læs instruktionerne på flaskerne omhyggeligt før brug. Vask det medfølgende tilbehør efter anbefalingerne og lad det lufttørre.

Indhold:
100g lerbar (Clay Bar)
500ml Spray Glans (Rapid Detailer)
100ml polish (Super Resin Polish)
1 stk mikrofiberklud



Sikkerhedsdatablad

Specifikationer

Specifikationer: Autoglym Clay kit
Specifikationer: Autoglym Clay kit
Varenummer51837
EAN5016366009835
Mærke Autoglym
Varetype Ler svamp